Despre noi

Muncim în fiecare zi la perfecționare în arta broderiei

Fără prea multe vorbe, dorim să subliniem faptul că suntem printre liderii pieței în materie de servicii de broderie și îți stăm la dispoziție fie ca vrei să colaborăm pentru broderii, personalizare sau digitizare de programe de broderie.

Compania noastră

Embleme-brodate.ro face parte din grupul Brodara și vine ca răspuns la solicitările clienților individuali pentru embleme personalizate cu diverse tematici. 

Povestea noastră a început în 2008. Primele broderii pe care le-am realizat au fost de aplicare broderie și embleme direct pe materiale textile cu o mașină de brodat de calibru mic. 

După o perioadă de muncă și determinare pentru a reuși, echipa noastră s-a extins, atelierul s-a extins dar nici cunoștințele noastre nu au rămas mai prejos. 

Din anul 2011 am devenit vizibili atât pe piața internă cât și pe piața externă ceea ce ne-a permis să acumulăm o experiență vastă în domeniul broderiei. 

În prezent, toată această experiență continuă să se dezvolte cu fiecare client care ne trece pragul și cu fiecare broderie realizată. Ne concentrăm eforturile pentru a deveni mai buni la ceea ce facem și să oferim clienților serviciile de broderie pe care și le doresc. 

Sperăm ca acest website să reprezinte un spațiu virtual deschis și plin inspirație pentru cei care caută să-și exprime stilul propriu prin embleme brodate personalizate. 

 

Echipa noastră

Avem o echipă dinamică și determinată să facă broderie de calitate. Ne mândrim de fiecare dată cand primim mulțumiri și aprecieri din partea clienților noștri. 

Shopping Cart