Termeni și condiții

Informații generale

Acest website este deținut și operat de către SC HYPERION TRADE SRL. Accesarea și utilizarea acestui website, precum și achiziționarea de produse, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor (“Termeni si conditii”, “Termeni”) de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a website-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui oricare parte din acești termeni și condiții. Puteți mereu verifica cea mai nouă versiune a termenilor și condițiilor pe această pagină.

Compania

SC HYPERION TRADE SRL, cu sediul în Loc. Sânleani, Strada Principală, nr.227, Județul Arad, având codul unic de înregistrare nr. 23759051 şi număr de ordine în registrul comerțului J02/739/2008.

Conditii generale

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile noastre oricui pentru orice motiv, în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a limita comercializarea produselor și a serviciilor noastre oricărei persoane sau regiuni geografice. Vom putea exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricărui produs sau serviciu oferit prin intermediul acestui website. Toate descrierile produselor sau prețurile acestora pot fi modificate în orice moment fără notificare. Ne rezervăm dreptul de a retrage orice produs de la comercializare, în orice moment.

Informații produse și prețuri

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare.

Prețurile afișate în cadrul acestui website sunt în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate.

Prin efectuarea unei comenzi pe acest website vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Facem toate eforturile ca imaginile și culorile produselor noastre să apară cât mai clar și conform realității, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului dvs.

Ocazional este posibil ca infomațiile prezentate pe acest website să conțină erori tipografice, omisiuni sau date incorecte în legătură cu descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de livrare a produselor, termenul de livrare sau disponibilitatea acestora. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, omisiuni sau date incorecte și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile dacă orice informație nu este corectă în orice moment și fără notificare (inclusiv în cazul în care ați depus deja o comandă).

Proprietatea intelectuală – drepturi de autor

Întregul conținut al website-ului www.embleme-brodate.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC HYPERION TRADE SRL, a oricăror elemente aparținând acestui website se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea noatră NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica, de a repdoduce, copia, vinde sau exploata parțial sau integral website-ul sau elemente ale acestuia fără acordul societății.

Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui website.

Conținutul prezentului website, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a SC HYPERION TRADE SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către HYPERION TRADE SRL.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Clienți – confidențialitate

Furnizarea de informații personale necesare pentru utilizarea și funcționarea acestui website este guvernată de Politica noastră privind Confidențialitatea.

Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, HYPERION TRADE SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate pusă la dispoziție și celelalte măsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.

Comenzi și plăți

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasați. Este posibil să limităm sau anulăm cantitățile comandate per persoană sau pe o anumită comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate sub același cont de utilizator, nume, card bancar, și/sau comenzi care au aceeași adresă de livrare sau facturare. În cazul în care vom aduce modificări sau vom anula o anumită comandă, vom încerca să vă contactăm pe e-mail/număr de telefon pe care le-ați furnizat în cadrul comenzii plasate.

Vă angajați să furnizați informații care sunt actuale, corecte și complete în ceea ce privește plasarea comenzilor și crearea de conturi de utilizator pe acest website.

Sunteți de acord să actualizați prompt informațiile privind contul de utilizator sau comanda plasată, pentru ca noi să putem efectua tranzacțiile aferente și să vă putem contacta.

SC HYPERION TRADE SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii website-ului.

Dvs. aveți obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.

Livrare

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firme de curierat rapid sau Poșta Română.

Taxa de transport este de 25 RON pentru curierat rapid sau 10 ron pentru Poșta Română.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe website-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, etc., ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. 0721991668, fie prin email la adresa office@embleme-brodate.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei prin aceste acțiuni.

Răspunderea contractuală

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea website-ului, crearea Contului, utilizarea website-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile în ultima versiune comunicată în cadrul acestui website. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora. Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Informare și comunicări

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor, etc.  Vânzătorului într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul www.embleme-brodate.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecarui e-mail primit. Mesajele trimise respecta Legea comerțului electronic în ceea ce priveste comunicarea comercială, asa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Retur

Returul produselor sau dreptul de renunțare unilaterală a contractului din partea consumatorului este legiferată de Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.
Potrivit art. 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele incheiate la distanță fără a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail office@brodara.ro, unde vor specifica următoarele:

• produsul/produsele pe care doresc să le returneze
• motivul returului opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

Forța majoră

Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen și/sau de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Comerciant și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.

Shopping Cart